Veel gestelde vragen

Scholen

Interim Leerkrachten

● Wie is een interim leerkracht?

Een gepassioneerde leerkracht die kiest voor een flexibele baan en gegarandeerd werk

● Wat voor diensten levert Ik Blink?

Werkgeverschap voor de bestaande flexpool of vaste medewerkers, planning, werving & selectie, en HR-diensten zoals verzuimmanagement en werknemersbegeleiding.

● Hoe besteed ik mijn flexpool van invalleerkrachten uit bij Ik Blink?

Ik Blink inventariseert de pool van invalleerkrachten (wij noemen ze Blinkers), schrijft deze in, geeft hen een goed contract, en plant de Blinkers dagelijks in op basis van jullie uitvraag.

● Wat moet ik als school doen als ik mijn Blinkers in wil zetten?

Er hoeft alleen te worden doorgegeven wat de dagelijkse gaten in de planning zijn in geval van ziekte en mogelijke andere hiaten, en de gewerkte uren van Blinkers moeten wekelijks digitaal geaccordeerd worden.

● Wat zijn de kosten van een Blinker?

Ik Blink rekent een opslag, op het loon plus werkgeverslasten, voor elk uur dat de interim leerkracht werkt. De hoogte van de opslag staat altijd vast en is inclusief alle werkgeverslasten en risico’s waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan. De opslag kent een variant met én zonder planning. De kosten zijn hier zelf te berekenen.

● Wat is het voordeel van een samenwerking met Ik Blink?

Wij werken vanuit het perspectief dat het kind het best mogelijk onderwijs moet krijgen. Dit wordt onder andere bereikt door rust, continuïteit en gemotiveerde leerkrachten. Wij helpen scholen excellent werkgeverschap in te vullen waardoor deze zaken gerealiseerd worden. Dit doen wij op speelse, vernieuwende en transparante wijze. Dit uit zich onder meer in onze visie, onze wijze van samenwerking, en de prijs. Wil je weten of Ik Blink wat voor jou kan betekenen? Doe dan hier de geluksmeter.

● Waarom is Ik Blink een Social Enterpise?

Wij willen vanuit ons DNA en bestaansrecht een bijdrage leveren aan een fijne en mooie maatschappij. Een blij kind is hier onderdeel van. Daarom reserveren wij elk jaar een deel van onze winst om maatschappelijke projecten op te starten ten behoeve van kinderen. Hierdoor kunnen kinderen bijvoorbeeld sporten, bijles krijgen, of juist warm eten op school.

● Hoe kan ik me aanmelden bij Ik Blink?

Via deze link kun je jezelf aanmelden en komen wij graag met jou in contact.

● Hoe werkt de aanmeldprocedure?

Ik Blink neemt naar aanleiding van je aanmelding contact met je op voor een persoonlijke kennismaking via Skype, hierbij wordt besproken wat je wensen zijn, en hoe je je inschrijving definitief kan maken.

● Wat zijn mijn voordelen als Blinker?

Je kan je focussen op jouw passie; lesgeven aan talentvolle kinderen, je krijgt baanzekerheid, een excellent werkgever, diversiteit in uitdaging (naar wens van jou) en persoonsgerichte (carrière)ontwikkeling.

● Hoe ziet excellent werkgeverschap eruit?

Goed contract, een goed (maand)salaris, oprechte aandacht, attenties met feestdagen, 1 x per jaar een event voor jou en je collega-Blinkers, flexibiliteit wanneer jij het wenst, maar bovenal gerichte coaching, training en ontwikkelingsmogelijkheden.

● Wat voor trainingen bieden jullie aan?

Afhankelijk van jouw ambities en wensen maken we een opleidingsplan. We kennen een aanbod van on- en offlinetrainingen op gebied van communicatie, psychologie (o.a. NLP en Mindfulness), persoonlijke effectiviteit en productiviteit (o.a. timemanagement en snellezen). Daarnaast bieden wij maatwerktrainingen om door te groeien naar het voortgezet onderwijs.

● Binnen welke gebied ben ik werkzaam?

Dat is afhankelijk van jouw wens, echter veelal in jouw woonplaats met een maximale reisafstand van 15 kilometer.

● Hoeveel uur kan ik per week werken?

Je kan van 12 tot 36 uur per week werken.

● Wat zijn mijn verplichtingen als ik een contract heb via Ik Blink?

Je moet minimaal je contracturen werken als je wordt ingepland en je moet deelnemen aan verplichte trainingen en opfriscursussen.

● Kan ik ook andere werkzaamheden uitvoeren voor Ik Blink?

Ja dat kan, te denken valt aan trainingen en het geven van bijles. Maar ook als vrijwilliger voor het vormgeven van onze maatschappelijke projecten die we initiëren als Social Enterprise.

● Welke incentives kan ik kiezen als ik mezelf aanmeld?

Je kan kiezen voor een cadeaubon ter waarde van 50 euro van Coolblue, een gratis onlinetraining of bijdrage op een sportabonnement.