ONZE BLINKERS

“Mag ik mij even voorstellen? Ik ben een Blinker. Een Interim Leerkracht. U leest het goed. Ik ben geen invaller, ik behoor niet in de flexpool, ik ben niet het 0-uren contract en ik ben ook niet de uitzendkracht.”

Met de oplossing van Ik Blink staan we samen sterk voor het kind. De oplossing van Ik Blink is de Interim Leerkracht.

Wekelijks krijgen scholen te maken met ziekmeldingen en absentie van leraren. De wet, regelgeving en politiek maken het, zowel voor scholen als invallers, onmogelijk kinderen goed en consistent onderwijs te bieden, waarin het kind écht centraal staat.

Wat is er toch gebeurd met het leraar zijn?

Dat prachtige beroep. Waar zijn die helden die dagelijks voor de klas onze kinderen de mooiste dingen leren en een belangrijke rol in hun ontwikkeling spelen?

Helden genoeg, maar een gebrek aan excellent werkgeverschap.

Werkgeverschap dat de leerkracht de juiste waardering, ondersteuning, werkzekerheid en training geeft om uit te kunnen Blinken. Een taak die de scholen door wet en regelgeving boven het hoofd groeit.

Altijd het beste en leukste onderwijs bieden aan onze kinderen

Ik Blink biedt Interim Leerkrachten alle middelen die zij nodig hebben, om hun missie –altijd het beste en leukste onderwijs bieden aan onze kinderen –te volbrengen.

Ik Blink is een initiatief voor

1

Het kind

2

De interim leerkracht

3

De school

Ik Blink – want van een gelukkige leraar leer ik de mooiste dingen.

“Ik Blink - Want ik kan altijd het beste en leukste onderwijs bieden aan kinderen”

“Ik Blink – want wij kunnen zorgen voor goed en consistent onderwijs, waar persoonlijke aandacht voor het kind centraal staat.”

Joost Fiévez

initiatiefnemer van Ik Blink

Joost is onlangs vader geworden van zijn zoon Hugo en is hierdoor met andere ogen naar onderwijs gaan kijken. Elke ouder wil tenslotte het beste voor zijn of haar kind. Hij vindt het daarom enorm verdrietig om te zien dat zoveel kinderen niet het onderwijs kunnen krijgen dat zij verdienen. Met Ik Blink wil hij op een speelse, transparante en vernieuwende manier een oplossing bedenken voor de problematiek in het onderwijs. Ik Blink is bovenal een social enterprise wat deelt en teruggeeft aan leerling, Interim leerkracht en school.

Ben je benieuwd hoe de Interim Leerkrachten van Ik Blink voor jou en de kinderen de redders in nood kunnen zijn?

200000
kinderen hebben les gehad van onze Blinkers. Dat is onze ambitie voor 2019.

Ik Blink uit in onderwijs is een initiatief van de Oak Ik Blink Groep