SCHOLEN

Geen invalkracht, maar Interim leerkracht

Voorkom stress bij ziekmeldingen en bied altijd het beste onderwijs, met de hulp van gelukkige Interim leerkrachten van Ik Blink.

Ben je benieuwd wat het zou betekenen voor je school als je het werkgeverschap van invalkrachten uitbesteedt aan Ik Blink?

Besteed de zorg voor je huidige flexpool uit aan Ik Blink

Als schoolbestuur kunnen ziekmeldingen en absentie van leerkrachten voor veel stress zorgen. De wet- en regelgeving maakt het lastig invallers in te zetten, met als gevolg overwerkte juffen en meesters, te volle klassen of andere alternatieven welke ten koste gaan van de kwaliteit van onderwijs. Door je huidige flexpool uit te besteden aan Ik Blink, staan er betrokken Interim Leerkrachten voor de klas – met persoonlijke aandacht voor het kind. Interim Leerkrachten die je als school aan je kunt binden zonder tijdrovend HR-werk en administratie, omdat Ik Blink voor een goed contract zorgt. Met Ik Blink altijd het beste onderwijs en professionele juffen en meesters voor jullie kinderen.

Met Ik Blink kun je erop vertrouwen dat er altijd enthousiaste juffen en meesters voor de klas staan. Groepen verdelen en overwerkte leerkrachten behoren tot het verleden, net als omslachtig en tijdrovend HR-werk. Met behulp van Ik Blink ligt de focus weer op het onderwijs en het kind

  • Zorg voor consistentie en behoud de kwaliteit van het onderwijs
  • Betrokken Interim Leerkrachten, met aandacht voor het kind
  • Professioneel, goed geschoold en volledig ondersteund
  • Geen belemmeringen door geldende wet- en regelgeving
  • Planning van de flexpool uitbesteed
  • Vermijd tijdrovend HR-werk en administratie
  • Geen uitval van lessen, overvolle klassen of andere alternatieven
  • Focus je weer op het bieden van het beste onderwijs voor de kinderen

Ben je benieuwd wat het zou betekenen voor je school als je het werkgeverschap van invalkrachten uitbesteedt aan Ik Blink?

Veelgestelde vragen

● Wie is een interim leerkracht?

Een gepassioneerde leerkracht die kiest voor een flexibele baan en gegarandeerd werk.

● Wat voor diensten levert Ik Blink?

Werkgeverschap voor de bestaande flexpool of vaste medewerkers, planning, werving & selectie, en HR-diensten zoals verzuimmanagement en werknemersbegeleiding.

● Hoe besteed ik mijn flexpool van invalleerkrachten uit bij Ik Blink?

Ik Blink inventariseert de pool van invalleerkrachten (wij noemen ze Blinkers), schrijft deze in, geeft hen een goed contract, en plant de Blinkers dagelijks in op basis van jullie uitvraag.

● Wat moet ik als school doen als ik mijn Blinkers in wil zetten?

Er hoeft alleen te worden doorgegeven wat de dagelijkse gaten in de planning zijn in geval van ziekte en mogelijke andere hiaten, en de gewerkte uren van Blinkers moeten wekelijks digitaal geaccordeerd worden.

● Wat zijn de kosten van een Blinker?

Ik Blink rekent een opslag, op het loon plus werkgeverslasten, voor elk uur dat de interim leerkracht werkt. De hoogte van de opslag staat altijd vast en is inclusief alle werkgeverslasten en risico’s waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan. De opslag kent een variant met én zonder planning. De kosten zijn hier zelf te berekenen.

● Wat is het voordeel van een samenwerking met Ik Blink?

Wij werken vanuit het perspectief dat het kind het best mogelijk onderwijs moet krijgen. Dit wordt onder andere bereikt door rust, continuïteit en gemotiveerde leerkrachten. Wij helpen scholen excellent werkgeverschap in te vullen waardoor deze zaken gerealiseerd worden. Dit doen wij op speelse, vernieuwende en transparante wijze. Dit uit zich onder meer in onze visie, onze wijze van samenwerking, en de prijs. Wil je weten of Ik Blink wat voor jou kan betekenen? Doe dan hier de geluksmeter.

● Waarom is Ik Blink een Social Enterprise?

Wij willen vanuit ons DNA en bestaansrecht een bijdrage leveren aan een fijne en mooie maatschappij. Een blij kind is hier onderdeel van. Daarom reserveren wij elk jaar een deel van onze winst om maatschappelijke projecten op te starten ten behoeve van kinderen. Hierdoor kunnen kinderen bijvoorbeeld sporten, bijles krijgen, of juist warm eten op school.

200000
kinderen hebben les gehad van onze Blinkers. Dat is onze ambitie voor 2019.

Ik Blink uit in onderwijs is een initiatief van de Oak Ik Blink Groep